Čarodějka

Čarodějka

Anotace: o čarodějce...

Oči mé, jak temných mořských hlubin chlad.
Můj milý, odvaž se do nich zadívat.
Jednou jen pohlédneš,
v kouzla má propadneš.

Rty mé krví sladkou jsou zbarvené.
Můj milý, přistup jen blíž a okus je.
Jednou je okusíš,
nenasytnost v sobě probudíš.

Vlasy mé černé, jak křídla havranů.
Můj milý, pojď jen blíž, zahoď svou obavu.
Jednou mé vlasy pohladíš,
do bran temných čar vstoupíš.

Hlas můj, jak divé vichřice sténání.
Neměj strach, můj milý, žal tvůj daleko odhání.
Poslechneš-li jednou můj zpěv,
roztrhá srdce tvé, jak divý pes.

Tělo mé, jak bledý něžný luny svit.
Netoužíš, můj milý, něhy mé okusit?
Okusíš-li jednou však,
nebudeš již nikdy jinou milovat.

Já jsem čarodějka tvá, nočních přízraků královna.
A ty, můj milý, v mé moci jsi až do rána.
Do rána brzkého, kdy svět ovládne sluneční zář.
Ale ty, můj milý, se s jeho svitem již neshledáš.
Autor Snící čarodějka, 05.08.2010
Přečteno 425x
Tipy 21
Poslední tipující: ZILA78, umělec2, jitka.svobodova, CRASH, Behemot, Veronika Ulická, jedam, Gabrielle, Charibeja, J.U. Ray, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Piš!!!

25.10.2010 20:58:00 | umělec2

...moc pěkné, líbí se mi moc:-))

27.09.2010 22:31:00 | Behemot

tajemné, působivé, krásné..ST

26.08.2010 10:29:00 | Gabrielle

Každá dívka
v sobě
má zakletou bránu

magické
panenství

sny o princi
jejím klíči
erotické cesty
po schodištích
svého hradu
prázdné mapy
bez směru
k jihu
k severu

víru v lásku
tím správným
směrem

hledaní
nalezení
klíče
který se otočí
v zámku

otevře se
třináctá komnata
milovaní

brána do dospělosti
provoněná šeříkem.

05.08.2010 20:53:00 | Vlk v rouše

líbí se mi.. :)

05.08.2010 18:02:00 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí