Vyzvání k tanci..

Vyzvání k tanci..

Anotace: .. rondo

Zní Vyzvání k tanci
rondo brillant, opus šedesátpět
v sálu těl rotací

snílci je poztrácí
kdopak se přidá jsa rovněž zaklet
mezi sny v oblacích?

náš bál se začíná
falešný piercing jsem dostal na ret
sní celá tančírna

pařezy vysází
jak páry kolem ať prázdný je parket
jediný vyrazí

v černé a bílé z tmy
do středu pod lustry tady a teď
pojď honem, kdo? - to my!

předtančí rondo snů
Carla von Webera.. (s křídly not sled
básní pak proklouznul)
Autor Petbab, 05.08.2010
Přečteno 280x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, mauvais-ange, Psavec, Bíša, James Libustka, zelená víla, hašlerka, Lota, Květka Š., Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krása myšlenky i citu..

06.08.2010 00:25:00 | zelená víla

krása myšlenky i citu..

06.08.2010 00:25:00 | zelená víla

...zasnila jsem se do té krásy *

05.08.2010 22:47:00 | Lota

jak Weberovo Vyzvání k tanci:-)
skvělé
ST

05.08.2010 20:39:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí