Zástava

Zástava

Anotace: ..srdce ještě ne

Počítám kolik je v srdci letokruhů
a krev stále pramení,
potácím se na zádi lodě,
utíkám po obvodu zvěrokruhů
a přitom trčím na mrtvým bodě
svýho zastavenýho myšlení.

Jak už bývá zvykem,
na každém rozcestí
cizím jazykem
orientační tabule
a kompasy na zápěstí
ukazují k nule.

A tak netrpělivě čekají,
nervózně sebou smýkají,
vůdce Mozek na chvíli stál,
bezmocně se ho ptají,
kam jenom jít dál?

Zas snažím se o další otřepy
těch mých mikro přešlapů,
tak tu sedím a počítám svý tepy
a stejně je vůbec nechápu.

Já nevím, odpovídá Mozek,
to se musíš zeptat
někoho jinýho.
Autor Jiná, 06.08.2010
Přečteno 226x
Tipy 18
Poslední tipující: JohnyD., Psavec, jedam, Vlk v rouše, Bíša, Mbonita, Tomáš Přidal, WAYWARD, Květka Š., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně se líbí moc...k zamyšlení ST!

06.08.2010 14:01:00 | Tomáš Přidal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí