Noční balada

Noční balada

Anotace: ***

Noc dává mi pít
svá vína
patoky z mysli

Noc chce po mě pít
zlá vína
za léta zkyslý

Noc si mě hýčká
a líbá mě
svým deštěm

Noc trhá mí víčka
zpívá mě
a já křičím "ještě!"
Autor had, 06.08.2010
Přečteno 283x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, J's .., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí