Lvice bojovnice

Lvice bojovnice

Anotace: :)

Na dně moře
budu hořet
pro svět,
který topí se,
láskou toužím
opít se.

Dosti bylo
krutosti,
ryby kolem plavou
říkají mi
mysli srdcem.

Ve větru se topím,
chápu a též nepochopím,
vím jen,
že jsem bojovnice
někdy zkrátka nevím,
a někdy vím více.
Autor cibulea, 06.08.2010
Přečteno 303x
Tipy 13
Poslední tipující: Cipori, Piví, AndreaM, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, Krahujec, J's .., ta.cupka., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí