Socha umělcova

Socha umělcova

Anotace: Lidská ruka někdy dokáže vytvořit překrásná díla, která přetrvají věky...

Dva smaragdy
Jako dvě zelené oči
Zasazené do tváře
Vytesané z mramoru

Dvě bílé ruce
Jako dvě křídla
Co nikdy nepoletí
A nepoznají svět

Dlouhé štíhlé nohy
Jako krásné sloupy
Podpírajíc sošné tělo
Jež by chůzi okusit chtělo

Dvě pevná ňadra
Hladké polokoule
Vybízejíc k doteku
Co nikdy nemají poznat

Krásná socha ženy
Jež probouzí smysly
To je ta, jíž si stvořil
Ta, která navždy bude
Chladným kusem mramoru
S nádhernou tváří anděla
Autor Santinan Black, 06.08.2010
Přečteno 684x
Tipy 6
Poslední tipující: Ishtar, mauvais-ange, CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí:)

06.12.2010 19:33:00 | Ishtar

...za sochu ST

06.08.2010 21:15:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí