Gina

Gina

Anotace: ***

Byl jsem přepaden náhlou situací
Která ve mně tak nějak vše obrací
Která našeptává vše bude dobrý
A přitom pálí jako jed kobry

Byla spuštěna nevinnou písní
mě uvnitř mě při ní hrubě tísní
Vypustila tonem z lahve džina
Píseň o dívce jménem Gina

Ne opravdu snažím se tomu čelit
úzkost za radost zkouším šmelit.
Někdy nejde co se být lehké zdá
Jako říkat si že je to jedna ze sta
Autor Edmond Kadad, 06.08.2010
Přečteno 283x
Tipy 6
Poslední tipující: Niky88, Viva La Roma, slečna.závist, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdybys mi dal aspon prostor se Ti omluvit.

07.08.2010 16:12:00 | slečna.závist

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí