Den a Noc

Den a Noc

Anotace: vymyslel jsem to na tabore

Sbírka: Takový nepovedený nic moc....

Deštík klepe na parapet
hned se mění pohled na svět.
Slunko začína prosvítat
sny začínají odeznívat
Vysvytla luna světla
přilezla mlha temna.
Autor Karlik, 08.08.2010
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí