Krása je kus dřiny

Krása je kus dřiny

Anotace: Věnováno Jiné ;)

Vdané slovo ženy
pevně spojené s ženichovým
na kousku bílé pěny
oběma Vám k sňatku vyhovím
dotýká se ústní stěny
. . . . . .
Beru slova úsečná
ano Tvé a ano Její
láska nechť Vaše společná
spojí, co dvě duše chtějí
. . . . .
Vaše prsteny s puncem lásky
jsou cennými životními klenoty
děti Vám jednou budou dělat vrásky
a poztrácejí i Vaše drahoty
. . . .
dětem dávejte lásku a péči
lásku, jakou Vám dávali rodiče
láska zlo zahání i smutky léčí
člověk není jako na klíček
. . .
na klíček jsou hračky panenek
uvnitř odvedený kus tvrdé práce
jsou křehké pouze navenek
hračkář vdechl život dívčí kráse
. .
krása je kus dřiny
každý ji cítí jinak
všichni děláme psiny
a všichni někdy musíme pykat
.
a pykat se může
i za krásné věci
Autor Tomáš Přidal, 09.08.2010
Přečteno 228x
Tipy 14
Poslední tipující: ilona, Psavec, WAYWARD, labuť, hašlerka, Květka Š., CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...místy víc jak na "st",někdy míň,ale neva ST

09.08.2010 22:45:00 | WAYWARD

Co psát? Někdy moc slov uškodí víc...
Snad jen, že moc děkuju, Tome :)
A ST za ni, za věnování, za radost...

09.08.2010 19:52:00 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí