Pojídač bláznů

Pojídač bláznů

Anotace: Tohle bude apokalypsa... Taková vize budoucnosti.

Pojídač bláznů s ampliony
Křičí služte manonu
Pojídač bláznů s kontrolkami
hladově šeptal mi
Že ty, kteří nejsou zdejší
sežere
A to se tak prý má už hotově.

Viděl jsem reflektor jak zářil do třpytek a prachu
Viděl jsem tu záplavu slávy a jedovatých prachů
Bylo to nade mnou a kolem a já vím.
Že ctít mám autoritu
A zatím vidím planety
Jak pláčí nad vládou krasomilných šašků

Ja miloval jsem Buddhu
A chtěl být jako on
jen jsem neměl odvahu
Živit se hromadou vlaštovčích výkalů
A když už jsem si myslel
Že Ježíš už už sestoupí
On usmál se smutně
Prý hochu počkej si.

Pojídač bláznů ten už mě četl
Pojídač bláznů ten už mě
Skrz naskrz zná
Dneska snad čeká na porážku
Těch zbytků Boha co ještě v sobě mám
A pak mě sní
A pak nás sní
Že byli jsme jiní
Hned
A
Raz
A
Dva
Autor Kéž bych byl kytička, 11.08.2010
Přečteno 291x
Tipy 7
Poslední tipující: Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi to

a asociovalo mi to tenhle klip
http://www.youtube.com/watch?v=lstDdzedgcE

11.08.2010 11:13:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí