Tvář na sítnici

Tvář na sítnici

Anotace: ***

Kdosi vypálil
žhavým železem
tvůj obličej
do mé sítnice
a teď, když zpozorním
vždycky vidím
jenom Tebe

Strašlivé je
že to ani nebolelo
a strašlivější
že mám Tě navždy s sebou!
Autor had, 11.08.2010
Přečteno 235x
Tipy 5
Poslední tipující: Jana M., Jiná, Romana Šamanka Ladyloba, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí