Padesátá lež

Padesátá lež

Můžeš mu říct
že tě ve dne v noci obtěžoval
..že tě táhl mořskými řasami po dně potoka
a trousil bezedné myšlenky
do svého bloku

Zdála ses mu, nezdála..
ale ten nápad..
jevil se dobrým platidlem ve světě nukleárních hlavic
a pro každou stou láhev whisky, co se vypije
bude ta stoprvní..
jenom navíc

Nikdy nebylo líp..
"Život má svý mouchy"
a notnou dávku odpuštění
..
pro padouchy

Můžeš mu říct
že tě táhl po dně potoka
a trousil myšlenky do svého bloku
ale nikdy mu nelži sedmkrát do roka
po dobu sedmi roků
Autor Trapné děťátko, 12.08.2010
Přečteno 313x
Tipy 31
Poslední tipující: Metcheque, Zefi, Šantir, James Libustka, stmivani.na.lepsi.casy, jedam, Thesssinka, 6thSun, W.O.K.O., rry-cussete, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikdy nebylo líp...

17.08.2010 20:24:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí