NĚKDE KŘIČÍ BLESKY,A VODA SE SNÁŠÍ....

NĚKDE KŘIČÍ BLESKY,A VODA SE SNÁŠÍ....

Anotace: a múzy jen ty plaší.....

Obloha a kapka dešťová
jak trubka Jazzová
z oblohy tak padá
jak rána otevřena
naděje věčně mladá
draze zaplacená

Příliš hřmící hudba
z hvězd ta hloupá sudba
mozaika hloupého snu
ze světla co nevychládá
unaveného plánu
ticho je jen zrada

Mlčící ruka osudu
ticho křičí v samotě
proč mlčí v prázdnotě
přehrají svou etudu
přírodě bez studu

Někde křičí blesky,
zapomenout stesky
voda se snáší
múzy jen ty plaší...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 14.08.2010
Přečteno 287x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, labuť, Mbonita, Elza511, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí