Dnešní

Dnešní

Anotace: ..tak nějak to je..a bude

Všechno v naprosté zběhlosti,
úsměv předstírající radosti
nebo smutku velké průlivy,
pohrdavé výsměšné obdivy
tady těch lidských bytostí
s nosy co už dávno jsou křivý.

Zahořklé závisti plné oči,
pokračujíc v remízovou hádku,
další borci do ní ještě vskočí,
jako na kolotoči, kolovrátku
a víte jak to končí?
No přece lezením do zadku…

Lidi, co o vše přišli, okrádat,
tolik bezcitnosti všude křičí,
nebude se to tu dál zvládat,
nejdřív ty bezbranné to zničí,
pak se to bude postupně rozpadat
a lesy nás za ten bordel
se všemi moři konečně obklíčí.

Pryč kdesi v závěji
ztratí se všechno bezpečí

a já se dál dívala na toho chlapa
se znakovou řečí
v bezbřehé naději,
že pochopím…
Autor Jiná, 15.08.2010
Přečteno 254x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, Dreamer, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, Tomáš Přidal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí