božie telo

božie telo

Anotace: .....

obilie na poli vybledlo
dážď mu zohol tváre
hlboko k zemi

je čas nabrúsiť kosy
sťať odsúdené

hlavy

oprášiť
a oddeliť zlato od pliev

potom zaniesť
vrecia do mlyna

v smere vetra
nasledovať cestu
vedúcu

k božiemu
telu
Autor MikroB, 15.08.2010
Přečteno 224x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí