Mám milion důvodů

Mám milion důvodů

Anotace: 15. srpna 2010

Mám milion důvodů proč zemřít
mám milion černých řas ve své duši
mám milion skrýší rozmístěných po celém těle
které čekají na milion Tvých doteků

Mám milion úsměvů schovaných pro Tebe
mám milion slz & nestydím se prolomit hráz
mám milion myšlenek o andělském ideálu
& v každé té myšlence jsi Ty

Mám milion tajemných komnat v kterých se nevyznám
mám milion odstínů duhy ve svých vlasech
mám milion snů a naivních představ
které se zrodily díky Tobě

Mám milion důvodů proč Tě milovat
mám milion důvodů proč na Tebe zapomenout
mám milion důvodů proč žít
mám milion důvodů proč s Tebou hledat křídla
Autor démon zatracení, 15.08.2010
Přečteno 335x
Tipy 6
Poslední tipující: Strixa, Bíša, urcite.me.neznas, Kristine Clary-Aldringen, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Samozřejmě, že je.

23.08.2010 20:19:00 | démon zatracení

pěkná, pěkná.. jen bych brala velká písmena, protože úcta patří k lásce a tou ona pro Tebe je.. nebo ne?

17.08.2010 15:58:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí