Osobní

Osobní

Anotace: ............

Být sam pro sebe hrdinou.
Nenajít v sobě chybu jedinou.
Přitom procházet se krajinou
a vědět,
že věci příjemné mě neminou.

Dívat se na sebe mezi prsty skulinou.
Vidět jak míjí mě vina za vinou
a věřit,
že ostatní mi prominou.

Stoupat vzhůru nakloněnou rovinou.
V myšlenkách být jednou velkou rodinou.
Nečekat až ostatní mi pokynou.
Říkat si,
že srdce není mojí slabinou.

Doufat,
že všichni nepřátelé zahynou.
Na duši své nepočítat s trhlinou.
Utíkat před emoční lavinou.
Nebýt sobě pověstnou osinou
a do roka a do dne nepočítat s Kozinou.

Být na keři tou nejsladší malinou.
Jako těleso být nadnášen kapalinou.
Cválat jako kůň nekonečnou pastvinou.
Na pánvi nebýt vejcem,
ale slaninou.

Každý den probouzet se s květinou.
Nikdy nebýt jen pouhopouhou vidinou.
Nepoznat stáří,
žít s omladinou.
Vždy držet hlavu svou nad hladinou.

Násobit své ego nekonečnou mocninou.
Však to jediné si připustit,
že nakonec přikryjí mě zeminou.
Autor James Libustka, 17.08.2010
Přečteno 298x
Tipy 9
Poslední tipující: malá slečna, Sweet KiWi, Unyle Pěl, J.U. Ray, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to dost odvážný pokus, takže pár přešlapů tam vidím.

20.08.2010 14:12:00 | Unyle Pěl

Má to rytmus, má to atmosféru, evokuje mi to melodii - u mě dobrý.

18.08.2010 22:27:00 | J.U. Ray

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí