ŽE SI STÁRNI...

ŽE SI STÁRNI...

Anotace: Nevěř tomu.... mládí ustoupilo z domu/

Věci mají svoje jména
jsou v každém srdci skryta
možností jsou přerušena
naděje co klopýtá

krasný dotek tonu
tonu ze zvonu.....

Přeci najdeme její jméno
srdce dál jen tluče
když je tak zataženo
skryto z náruče

melodie a pak v tichu
loví šanci o hříchu

Světci němých doteku
že nic není marné
zalézají pod deku
že se stárne

Nevěř tomu
mládí ustoupilo z domu......
Autor Radek.oslov.Šafárik, 19.08.2010
Přečteno 233x
Tipy 16
Poslední tipující: Gabrielle, Markéta Hl., Psavec, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, malá slečna, CULIKATÁ, PIPSQUEAK, Květka Š., labuť, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí