Návrat

Návrat

Anotace: ..............

Na zádech mé tělo leží.
Otevírám oči.
Zrak se trochu mlží.
Hlava se mi točí.

Od písku tváře,
v ústech pachuť soli.
Slunce ostré záře.
Celé tělo bolí.

Do chodidel bijí vlny.
Torzo svršků k smíchu.
V břeh otisklý a smutku plný.
Vzpomínám na svoji pýchu.

Sen mi bouře potopila.
Zřejmě světa vlnobiti.
Hra osudu mě odhodila.
Zpět v počátek žití.

Na pláž se posadím.
Začnu nabírat síly.
Jak znovu se prosadím?
Ještě větší pílí?!

Z ostrova pustého
vrátím se v království.
Zakopu mrtvého
a s ním jeho tajemství.
Autor James Libustka, 19.08.2010
Přečteno 310x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, malá slečna, Žqáry, dream in emptiness, jedam, Alfie, Sweet KiWi, Unyle Pěl, CULIKATÁ, J's .., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Místní marast o dvě třídy převyšující..

20.08.2010 14:16:00 | Unyle Pěl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí