68

68

Anotace: zkaži soldat,pažalsta. Neťukej už na vrata. bež domu Ivane tam se ti nic nestane. lepší jeden kopanec než rudý bratranec.

Přišli sem jak v mrákotách
měly krůpěj rosy na řasách
rozjezdily naše růže
těm už nic nepomůže

Z chvíle zbyly perné roky
když zněly jejich pevné kroky
Právo bylo zas moc Rudé
jen přízrak co zbude

Jen se jednou odvděčí
do peřin se nebrečí
má to jednu výhodu
jsou tu hoši z východu

Každý říká paráda
tak se tady nadává
jsou jich celá stáda
a ještě se vydělává

Přišli a jsou tady zas
potkává je každý z nás
a jejich prach
nemějte však strach

Zůstanou tu mluví naší řečí
a pak že čas léčí
zkoušíme to postaru
s řadou ogarů

Našli svojí vůli lidskou
zapíjej jí vodkou
zdá se ji jen o ráji
častušku nám rádi zahrají.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 21.08.2010
Přečteno 756x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, stmivani.na.lepsi.casy, ilona
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No,úžasně príma napsáno!:-)))

21.08.2010 19:03:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí