Černá Královna

Černá Královna

Anotace: Ne, nejde o šachy, ani o černochy... jde o něco daleko trpčejšího...

Každý se jí klaní,
nebo se jí klanět bude,
nebude prý k mání,
toužit po ní budou všude.
Vodíkové palivo je prý pro slabochy
zato Ropa to je něco pro nás drsný hochy.

Kdo by jezdil na vodík, když je ropa k mání,
a že jednou vymizí je prý jenom zdání,
díky Arabášům, s bombobou pod košilí,
motor diesel Octávky takhle pěkně kvílí.
Za pár mrtvých turistů a stovek civilistů,
svezeme se v dieslu zas, a bude nám hej!

A hladový občane ty se za nás smaž.
Arabáši za další barel ropy,
nůž si do něj klidně
klidně
klidně
klidně vraž.
Autor Trystan ap Tallwch, 21.08.2010
Přečteno 272x
Tipy 5
Poslední tipující: Iv, la loba, Maro Deives
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím,ale myslím,že nejen arabáši, i jiní nenažranci se motají kolem ropy.

17.10.2010 21:43:00 | Iv

no trochu více xenofobní tak si řikám,kurva měla jsem ti dát ST!

10.10.2010 17:32:00 | la loba

trošku xenofobní. všichni arabové nejsou teroristé. ale jinak máš v podstatě pravdu.

08.10.2010 19:51:00 | Maro Deives

Ty prostě UMÍŠ!=)

13.09.2010 20:47:00 | Corsica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí