Svatební

Svatební

Anotace: ...

Nová životní cesta, nová etapa
otevírá se Vám dnešním dnem.
V něčem chudá, v něčem bohatá,
láska je peřím i břemenem.
Ať spojí Vás a ukáže správný směr,
rozšíří rodinu o mladé Pastuszky.
Život plný citu, povinností i her,
pády pouze do peřin, podušky.

Hodně síly, lásky, důvěry
k překonání nástrah nevěry.
Vnitřní bohatství a odpuštění
Váš vztah zkvalitní a změní.
Dostatek peněz a další dary,
ať odvrátí neshody a sváry.
Vše dobré nechť Vás provází a spojí,
vždyť ode dnes jste přece svoji.
Autor Inge, 23.08.2010
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí