Kdyby jste chtěli III.

Kdyby jste chtěli III.

Anotace: funtazie na zadaná slova ;-) http://liter.cz/Forum.aspx?id=3138

Když z nebe bude padat peří
a bílé budou pláně,
pak tající krystaly z tvých víček
a horko-něžné dlaně
vychutnám si jako gurmet

A když čokoláda
s práškem z chilly-papričky
po ránu zahřejí nás,
přiťukneme si hrníčky,
z modré sítě
novoročnými přáníčky
budeme se pročítat.

A najednou tu máme jaro,
sluníčko a kytičky,
pod rozkvetlou třešní
mě již po třetí políbí
no kdo jiný než ty?

V létě klimatizace nám
hezky čela zchladí,
když dovolenkáři se
pod palmami smaží,
my raději po parcích
s foťáky řádíme
anebo se s lesní
zvěří rádi kamarádíme

Na podzim půjdeme
třebas na vinobraní
nebo na suši,
kterému to bez rýže a řas
prostě nesluší

Však po celý rok,
to bych chtěla,
být gurmánem tvých dotyků
a nechat se celá
tebou „pocelovat“
Autor Romana Šamanka Ladyloba, 24.08.2010
Přečteno 264x
Tipy 21
Poslední tipující: Holis, Bíša, s.e.n, Lady L, JardaCH, Mbonita, Niky88, Psavec, PIPSQUEAK, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Příběh se povedl-
je tam vše.
Asi také zkusím,

25.08.2010 22:47:00 | s.e.n

... jen bych trošku šetřil zdrobnělinkami ... :-)

25.08.2010 12:43:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí