Zapomnění...

Zapomnění...

Anotace: (25.8.2010)

koukám do zdi
přemýšlím
...
člověk by neměl
zapomínat
na minulost
avšak
některé vzpomínky
bolí
moc bolí
neměli by se vracet
...
čím víc se jim bráním
tím jsou blíž
uvádí mě do rozpaků
do hlubokého smutku
...
nejlepší lék?
alkohol?
...
zapomnění
...
Autor B.a.r.b.a.r, 25.08.2010
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Isquieasuus, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí