Voda

Voda

Anotace: Je to jako kouzlo,tak snad jen,ať nikdy nezmizí

Pomalu mizím
za Tvými zavřenými víčky,
tiše se tříštím o Tvé smysly,
jak voda co liješ do skleničky.
Svlažím Tvé rty
a zchlatím Tvé dlaně
a pak se lehce opřu o ně,
když o to šeptem zaprosíš.
Prostřu se nahá ve Tvým klíně,
zmáčím Tě celého ve vteřině
a lehce sklouznu do slabin,
neboj se,jen Tě pohladím...
Jsem Tvoje voda
z nebe spadlá,
jsem Tvoje voda
z umyvadla,
jsem láska roztříštěná v něžných kapkách
a smývám z tváří ze smutku prach.
Jsem Tvoje
a hned teď Ti chci téct po dlaních
Autor Čarodějka911, 25.08.2010
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, pamp_elka, Jiná
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je moc pěkné počtení:-))

26.08.2010 10:33:00 | CULIKATÁ

:)
Jsem Tvoje voda
z nebe spadlá,
jsem Tvoje voda
z umyvadla

26.08.2010 07:33:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí