Pocit mi klepe, že další válka jde

Pocit mi klepe, že další válka jde

Anotace: Ve vzduchu už to visí dlouho

Archanděl Michael nemá rád pohřební marše
Ale já cítím karneval vzduchem tančit
Karnevalisté s černými maskami, tváříce se
Jako krutá kavalérie jsou pro nás znamením nové kalvárie.

Měl bych se cítit dobře
Ale všechno stárne rychleji
A i když říkají mi raduj se
Archanděl Michael kyne mi prudce, prudčeji

Bratr můj nemiluje neveselost
Ale kov páchne už po krvi
Už vzduchem jde cítit osamělost srdce
bolest boží a osud těžce pracující
pro naše soužení.

Měl bych se cítit jako hrdina
Má duše ale sem tam plesniví
Ztratit se je snadné v zástupu svém
Už vzduchem je cítit karneval, protančil
Karnevalisté cítí se skvěle, skvěleji
V hávech Kavalérie jsou pro nás znamením
Nové Kalvárie.
Autor Kéž bych byl kytička, 28.08.2010
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: Taog, carodejka, její alter ego, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherně si vyjádřil smutek, trpce a bolestně ano patří k životu a někdy má i válečné klima, proto říkám, lépší je teplo ve dvou než samotnému zima.

29.08.2010 18:49:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí