Vy, ano k vám mluvím!

Vy, ano k vám mluvím!

Anotace: Pro vás?

Sbírka: 2010 Snění?

Vysajte mne do poslední kapky
zhořkne vám v ústech poslední lok
Snímám z očí zaprášené klapky
už netřeba utíkat, už netřeba ani krok

K vám mluvím, ano - přímo k vám!
Sejměte masky, nebo mlčte raději!
K vám mluvím, ano - vás proklínám!
Sejměte masky, a zničte mi naději!
Autor Satha, 28.08.2010
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, Petbab, dream in emptiness
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naděje umírá poslední.. to je jisté..

28.08.2010 21:52:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí