Sklenička vína

Sklenička vína

Anotace: Spíš vyjádřeni něčeho ve mně

V prstech mám skleničku vína,
hledím do ohně,
přemýšlím,zda-li je to má vina?
Prý,že ne.
Šeptá mi tajemný hlas z praskajících plamenů,
že ten kdo zažil strast,cítí bolest a tíhu kamenů.

Hodiny bijí půlnoc,
já se skleničkou v prstech prosím Boha o pomoc.
Jen sedím a koukám do ohně,
už na mě nikdo nemluví,
Posloucham a sedím rovně,
Slunce,už nespí...
Autor Dušekteráztroskotává, 28.08.2010
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí