Nitra mého

Nitra mého

Anotace: přání

Proč mám tě navždy
ve své paměti
když spatřím tě sotva
spočtu do pěti.

Když pláčeš
nad marností brouka
že chceš klid
přitom vítr fouká.

Tak toužíš
objímat muže
jenž by jen
tobě růže.

Smutníš a v duši tvé
jsou nadále zmatky
jdeš dopředu
přitom couváš zpátky.

A tak jen
cukrkandl z medu
ničí v tobě
smrti kapky jedu.

A kdybych směl
z hor ti přinesu
jen když mohu tvou
spatřit noblesu.

A mohl tak být
jen chvíli blíž
já dávno znám
i ty dnes víš.
Autor Čoki, 29.08.2010
Přečteno 239x
Tipy 15
Poslední tipující: Nút, malá slečna, Gabrielle, Květka Š., Jiná, divoska_jaja, CULIKATÁ, labuť, Elisha
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čoki,pěkné..moc.

29.08.2010 21:16:00 | Květka Š.

Moc,moc krásná.St.

29.08.2010 19:34:00 | CULIKATÁ

esté - oslovila

29.08.2010 19:10:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí