Z bláta do louže...

Z bláta do louže...

Anotace: ...změna je život. nelutujem :)

Z bláta do louže
Ze stáda do jiného
Více líp placeného
Na volný čas
Méně náročného
Píchačky - i když
Jsou přes čip
Třísměnný provoz
Je teď můj
Chléb dnešní
Já si vybral tuhle cestu
Místo pohodového
Studentského života
Teď se vlakem
Na noční šichtu ženu
Kolem tma
Občas nádražní lampa
V mých snech
Otáčím se za tím dnem
I když byly dva
Teď zbývá jen sen
.
.
.
Cítím, že bych
Radši necítil nic
Ani lásku, ani bolest
Zbývá jen těchto pár vět
Dneska jsem měl
O tobě zase sen
Probudilo mě ráno
Měl bych s úsměvem
Začít nový den
.
.
.
Chce se mi??
Ani za nic
Teď se pouštím
Do jiných pranic
Vydělat love
Abych měl co žrát
A zaplatil nájem
Zbytek výplaty
V klidu propít
Tak takhle si tu žijem
A svými nesplnitelnými sny
Svůj smutek kryjem
Maska za maskou
Flaška za flaškou
Čekám další ránu
.
.
.
Mám tě rád, Můj Živote :)
Autor JohnyD., 31.08.2010
Přečteno 298x
Tipy 18
Poslední tipující: Bíša, labuť, Chancer, James Libustka, malá slečna, Jiná, HarryHH, dream in emptiness, Niky88, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když své volby nelituješ, pak je to správně ;-) Já chci ještě studentem zůstat, ale že to je úplná pohoda, to ne..ovšem neříkám, že pracovat by bylo lepší -)

31.08.2010 20:47:00 | Chancer

Rána, co jsme si nevysnili
.... a přece jsou ...

o to víc reálná
.... o co víc červík hlodá ...

***-... jsme vůbec strůjci svého osudu ...?
---------------------
k dílu
... na mě trochu moc slov které překrývají vlastní téma

31.08.2010 11:15:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí