Láska přes rozpočet

Láska přes rozpočet

Anotace: neplánované dilema...

. . .

Jaký je lásky
správný počet?
Pro kterou cestu
rozhodnout
se mám...
Jsi mojí čárou
přes rozpočet.
Dilema směru -
selhávám!

Připadám si,
přežívám,
promítám si,
prožívám.

Výběr na pultu-
do zoufalství upadám.
Prý kupuje se lehce!!
Jaká je cena,
když prodávám
Ti svoje srdce?

Dilema směru -
selhávám!


. . .
Autor Dekadence, 31.08.2010
Přečteno 454x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, WhiteSkull, Gabrielle
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná.

31.08.2010 14:02:00 | CULIKATÁ

líbí se mi.ST

31.08.2010 13:29:00 | Gabrielle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí