Darebáci maličcí

Darebáci maličcí

Anotace: ...skřítkové domácností, kteří nemají cit v těle, všechno dělají naschvál, a i když je máme rádi, oni se nám zato odvděčí posměchem...a to nezůstane bez odezvy

Ti skřítkové domácností
schovávají naschvál věci
jsou špatných i dobrých ctností
my nechceme je vyhnat přeci
. . .
rádi se s nimi mazlíme
tak proč bychom je hnali z domu
myšlenky dospělých za hlavy házíme
napáchali již lumpačiny kdekomu
. . .
děti žárlí na ty mrňousky
malé zarostlé hošíky
tahají je za vousky
skřítci schovávají si košíky
. . .
v nich uchovávají dobroty
sladkosti jim šmakují
nejraději mají jogurty a piškoty
o jídle raději nežertují
. . .
teď si dávaj pribináčka
závodějí v pojídání
vyhrála nejmladší spoluhráčka
střevním bolestem se neubrání
. . .
vyhnaly ji do soukromí
vykonává potřebu
pod váhou se prkno zlomí
píchne se zadkem do hřebů
. . .
řve znenáhla bolestí
nikoho nezajímá její trápení
ostatní se ovívají svěžestí
nezájem z nich pramení
. .
darebáci maličcí
neberou si ohledy
ukřivděnci chudičcí
vymlaťte ty škaredy
.
mají málo citů v těle
spíše žádné nemají
civí na nás otupěle
smějí se nám potají
.
táhněte, vy malá bando
dostanete infekční píchnutí
nasadíme vosí komando
a nevyjdete nepřátelskému vyhnutí
Autor Tomáš Přidal, 31.08.2010
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: Květka Š., Jiná, Gabrielle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí