Je to jako odškrtávat ze seznamu…

Je to jako odškrtávat ze seznamu…

Anotace: A zbude vám jen sarkastické ach...

Je to jako odškrtávat ze seznamu
A koukat se jak sama sebe klamu
Když lepím jí nálepku osla přes hlavu
A doufám, že vztek tím ze sebe dostanu

Nesnáším, když se v někom zmýlím
Je odporné stále chybovat
A se vztekem má nenávist jen sílí
A já nemám chuť už nic slepovat

Potřebuješ dva měsíce
Abys věděl kdo je správný
Kdo rád tě má i bez rad při písemce
A kdo je tady jen element zrádný

Pak poznáš, že ti nejlepší
Jsou všude kolem tebe
Některé znáš už čas delší
A jiní jak by spadli z nebe

A ti co jsou tu stále
Skoro 300 dní tu v roce
Ti neozvou se teďka přece
A pak zas budou řeči plané
O tom jak jsi skvělá … ach ne
Autor Anye, 01.09.2010
Přečteno 335x
Tipy 15
Poslední tipující: honnnzik, 4LJFilip, Any 4, Vlk v rouše, Sladkalu, Atilla, boruvka175, malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemuzu si pomoct, souhlasim.

18.09.2011 18:02:00 | tenflipskáj dysfunkt

super ;)

19.02.2011 22:28:00 | Any 4

povedená...moc hezká...ST

02.12.2010 22:57:00 | Sladkalu

K prozření netřeba měsíce dva,
Důvěřuj ale prověřuj,
bez toho se to neda:-)
Moc hezké;-) a vím jake to je ST jen tak dal;-)

01.11.2010 20:20:00 | Atilla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí