TAK MOC....

TAK MOC....

Anotace: prostě tak nějak moc..

Sbírka: Hra se slovy

Slunce zapadá, brzy příjde noc
a mě ON tak chybí, tak moc,
každý den, každnou noc.
Říkám si, byla to jen iluze ?
prober se,ten konec ukázal,
jak málo si ho znala, jak málo ON tě znal.
Zahodil tvoje sny,ale i toho svého se vzdal.
Pro svůj pocit nejistoty,
mou potřebu jistoty odsuzoval.

Pak rozhodl se podívat na to cize
a přišla, dalo se očekávat, emocionální krize.
To všechno vím, tak jak je možné,
že tak v sobě tápu.
Že je mi hrozně, ale proč to všechno chápu...
Na začátku silný provaz, na konci slabá nit.
ON byl pro mě tak důležitý
a že už není blízko, nechci si připustit.

Teď chvíli bude ticho, jiné v Tobě,
jiné ve mě.
Nic nezastaví se, dál otáčí se tahle země.
Autor KirstenSnipe, 01.09.2010
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí