Napůl namočené blues

Napůl namočené blues

V láhvi
místo piva
plave
kus textu
k nové písni o tobě
a otisk tvých rtů
na hrdle
pomalu chladne a usychá
a je pořád tak sladký
jako na začátku našeho vztahu
...

sedím na molu
na konci posledního rozežraného
prkna
v přístavu
které se propadá hanbou
pod takovou tíhou

sprostých slov

...
a umírající chemické složení
tvé rtěnky
se smutně propíjí
do mých upocených dlaní
nevím co jsem tím chtěl říct
ale je mi ze všeho pěkně zle
...

Město mi za zády podivně
šplouchá
a ty kdesi hluboko
v láhvi jsi nehybnou součástí
písně

kterou si nikdo nebude moci
zazpívat pro radost

protože je o nás
Autor Jasmin de Paris, 01.09.2010
Přečteno 223x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, teď už nikdo, dead-head, Severka, labuť, Lacosta1, Květka Š., Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí