V černém závoji...

V černém závoji...

Anotace: Když je do něj skrytý celý svět, který vidíme...

V černém závoji…

Co se za ním skrývá?
Možná žal, jak už to tak bývá…
Třeba smutek v ten den pohřební…

Není to však chvíle poslední


Přijde zas ta bolest...
Přijde, srdce vyrve z těla
A obzor náhle zbělá
Když čas se zastaví

Hra slov je nyní němá…
Tón harmonii postrádá
Hlas barvu žádnou nemá...

Svět utichl, dál nepátrá…
Co by tenhle teskný cit
Snad mohlo lehce vyjádřit
Se najít nedá
Autor deep inside, 01.09.2010
Přečteno 250x
Tipy 7
Poslední tipující: Mareritt, Bíša, malá slečna, Tezia Raven, Gabrielle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí