Poprvé naposledy

Poprvé naposledy

Anotace: ...

Poslední láskyplná zaváhání
Poslední chvíle prázdných slov
Poslední jemná vzpomínání
Poslední první Nový rok

Poslední šálek zeleného čaje
A zítra zase znovu
Postavíme se na okraje
Skrz dnešní uspěchanou dobu

Poslední dětské střevíce
První lodičky na podpatku
Naivně nadechnou se plíce
Skáčeme přes vysokou laťku

...do Světa...
Autor Sukuba, 02.09.2010
Přečteno 288x
Tipy 5
Poslední tipující: Dračičák, Severka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí