páter Ferda

páter Ferda

Anotace: věcem mezi nebem a zemí a ateistům......

Vaše ruce
a srdce zlatý
bohem požehnaný
léčily nejen rány
mou duši bolavou
pod vrchem Svatoboru
a z mraků nad hlavou
jasno beze bolu
to něco z dlaní
dával jste hrstí vrchovatou
jak jaro z plání
když se vrací
a slunce mou tvář pihovatou
v úsměvech zpátky vrací
...vzpomínky,slova,řeči
dal bych vás blahořečit
a z kanclů Vatikánu
šlohnul bych na to štemplů pár
schoval glejt pod sutanu
a jako Boží dar
i s gratulací
daroval vám
navzdory vědcům s atestací....
Autor zenge, 06.09.2010
Přečteno 304x
Tipy 27
Poslední tipující: Severka, Bíša, Zasr. romantik, Špáďa, Mario de Janiero, Psavec, Květka Š., labuť, Mbonita, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...znal jsem jej už kdysi
mám doma jeho spisy
díky, že i ty jsi..
ST!

06.09.2010 23:01:00 | Mario de Janiero

a teista zapřísáhlý odpůrce čaje
báseň tvá, já říkám: ta je!

ST!

06.09.2010 21:17:00 | hašlerka

Skvělé rozšíření obzorů!

06.09.2010 19:57:00 | teď už nikdo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí