Co chce?

Co chce?

Žít tak zpátky pohádky.
Kde končí šťastný konec?

Probuzením.

Realita tluče do srdce.
Čím dál hlasitěji.
Překřičí všechny prosby.

V ostnaté kleci
kde denně se potácí
a přece protáhne se..
projde-li však ostny
vykrvácí.
A přece je vůle svobodná?

A co když je blázen normální?

A zbývá jen zmatek.
Co teď?
Smutek.

Lidé chtějí smrt.
To je život.

Co chce potom smrt?
Autor Bolemíra Nebeská, 07.09.2010
Přečteno 314x
Tipy 20
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Danger, váhy, NikitaNikaT., Sleepwalker, Strixa, Psavec, Gabrielle, Niky88, Ishtar, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no a možná chce mít jednou pokoj...

13.02.2011 21:02:00 | Danger

Není normální být normální.
Blázni mají čisté duše.
Smrt nic nechce, prostě JE!
:)

10.09.2010 06:30:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí