sama v kupé

sama v kupé

Anotace: Petře

Sama v kupé jsem
sama se svým patosem
nemyslím na lidi
kteří se podílí
na mým smutku
a v roji vos a včel
koupu se docela
nesmíš říct nikomu
co jsi tu viděla
na nebi odrazil se
v pondělí večer
a tělo zpocený
horkem se peče
taky to druhý peče se
my oba do větru
všemu smějem se
když spadnou závory
bytí se přepulí
navěky
Autor rawena, 08.09.2010
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: Severka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí