Černá hostina

Černá hostina

Anotace: ***

Černá!
Rozhodně černá je má barva krve
V pokoji zhasnuto, valí se všude
Černá!
a lepkavá jak sirup beznadsázky
v kalužích kolem mne již defilují masky

Na stole bílém prostřeném ku krmi
na porcelánu starém mé srdce v krvi
příbory sváteční sami čekají
na hosty, jež svůj příchod léta meškají

Bude i moučník, "kde jste, hej?!"
pravím suše
bude i moučník...prej
pečen z mý okoralý duše.
Autor had, 08.09.2010
Přečteno 312x
Tipy 9
Poslední tipující: Anjesis, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vážně moc dobře napsany....ST

19.01.2011 12:02:00 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí