Mohli bychom - ale před padesáti lety

Mohli bychom - ale před padesáti lety

Anotace: mno štvou mě zaběhnuté rutiny. Jak dobře se měli kdysi dávno! (samozřejmě jen z určitého hlediska) Když společnost odsuzovala to co je dnes požadované

Mohli bycho mít
děti, krb co zahřeje,
ale můžeme jen chtít,
doba tomu nepřeje!
dnes se sluší, odložit
"nepodstatné věci"
důležité je
na vysokou školu jít!
to ví každý přece!!

Mohli bychom spolu žít,
každé ráno spolu se probouzet,
však musíme to jen na víkendy omezit,
protože to jinak radí svět!
Předci dělali to špatně,
když zhasínalí mládí květ
svatbou.
Nemohli si užívat život,
nezávazně sexovat
a tancovat jak robot.

Kdo po tom dnes netouží?
Je důležité konzumovat
a hlavně užívat -
drogy, cigarety, alkohol
z čeho by byl živ náš stát?!
Však rodiny netřeba,
a tím méně dětí
pak už není na chleba
a čas zatraceně letí.
(hlavně od výplaty k výplatě)

Ale víte co?
Trhně te si nohou
nebudu se podřizovat společnosti

a mladí se brát mohou!
tečka
Autor angelicek, 08.09.2010
Přečteno 387x
Tipy 11
Poslední tipující: Lioness, Paulín, Gabrielle, Bíša, CULIKATÁ, Niky88, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo tlak společnosti dělá divy. Má až hrozivou moc.

10.09.2010 22:23:00 | Le ver luisant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí