a pak si spočítej...

a pak si spočítej...

Anotace: kolem krize středích let se,,,,

nemluvím již tak často
spíše v zákoutích se skrývám
nevím jestli to věkem je
či spíše se ztrácím
v souvislostech
tohoto světa

já nevím
jestli mám obyčejný strach
nebo jen neumím
obhájit své místo
zde na zemi

v globálu docela velkém to čase
se točí mnoho různých spojení
které v součtu jako by se blížili
k neskutečně velkým číslům
dokonce velkým tak
že už se vůbec o žádná čísla nejedná

a pak si spočítej co tě vlastně čeká!
Autor radexk, 09.09.2010
Přečteno 264x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, janewe, maliska, Gabrielle, WAYWARD, CULIKATÁ, kuskus pruhovaná, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm... zajimave myslenky

09.09.2010 23:07:00 | janewe

...konečně někdo,kdo vystihl krizi středních let...ST

09.09.2010 16:27:00 | kuskus pruhovaná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí