Milostný půst

Milostný půst

Anotace: ...

Vlasy mám trochu delší
za dobu co nejsem s tebou
už si je nestříhám
před očima se měním
Taky dny jsou delší
a kratší noc
když nemůžu spát
Jen se málo usmívám
ale snad to časem změním
Pohledy svých smutných očí
rozhazuji kolem sebe
ve všech pokojích v bytě
A v hlavě se mi stále točí
myšlenky jen na tebe
srdce bez úst křičí CHCI TĚ
Co to
lásko
v duši mé tak bolí
a proč tak hrozně
po doteku se mi stýská
když oči mám jen vlhké
a v soli
ale Tebe potřebuji vidět
teď
a z blízka
Tak z blízka se Tě dotknout
smět políbit dlouze
být až uvnitř Tvých úst
Nebránit Ti mne svléknout
a nechat číst
z očí o mé touze
pak sladce
přerušit milostný půst
Autor Krpi Nika, 09.09.2010
Přečteno 247x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí