Motýl a květina

Motýl a květina

Anotace: z únoru 2008

Bylo nebylo...
jeden motýl a jedna květina...

Motýl kolem květin letěl,
avšak všiml si jen jedné,
tu zvolna obletěl,
chystajíc se,že si sedne.
Seděl chvilku,dny,roky a léta
a najednou ji šeptá,že odlétá.
Ale bez výčitek,ikdyž v sobě hodně jich měl,
prostě ji jen řek,že milovat ji už zapomněl.
Ale čekel, co květina mu na to poví,
a ta jen špitla, přeji ti štěstí, ikdyž mě to bolí.
Prostě řekla:
Vím, že bylo by to jen trápení,
kdyby si tu se mnou dále byl,
a proto, že tě mám ráda,
tak běž a jinde šťastně žij.
Autor Krpi Nika, 11.09.2010
Přečteno 382x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova, Gabrielle, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí