pár kapek.. deště

pár kapek.. deště

Anotace: občas je cesta štěrková..

Kloužu prsty po Tvé krajině , nehledám útočiště
toužím Tě pít, ochutnat i s Tebou snít
kroužit nad horou, v závrati řítit se do údolí
sytit své touhy Tvou vúní, být nevolníkem Tvých rtú

slunce spí a měsíc plyne krajinou rozjímání,
vnímám okamžiky, kdy dotýkají se Tvé vlasy lúžka
bloudím mezi řádky, snad tiché přání rozesmátého búžka
nejsme lační, ba nejsme ani sytí, jen tápeme v touze vlastního bytí

štestí přeji stopám v krajine pod strání
dnes není památky po jarním sněhu tání
kde slunce zapadá je horizont, skládám rébus bez tajenky
kolik cest vede do cíle vzájemné konstanty...
Autor Valemart, 12.09.2010
Přečteno 237x
Tipy 12
Poslední tipující: dream in emptiness, susana načeva, Psavec, Gabrielle, Niky88, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná básnička,přečtu si ji ještě jednou:-)),pěkné.

12.09.2010 15:43:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí