Navrať se...

Navrať se...

Anotace: ...

Navrať se tímto dnem údivu a jiskření
ve kterém hrajeme si neobezřetně
se zápalnými šňůrami úsvitu
Navrať se krvavá štěstěno dobyvatelova
Navrať se hrstko nehtů a vytrhaného obočí
zpět do umyvadla hotelového pokoje
Navrať se dětská piho
do hladovými pohledy mužských hyen vypleněného obličeje
Navrať se zvrhlá učitelko literatury
zpět k Duchampovým motivům nahoty
Navrať se démonova kněžko ze dna všech lahví
ke kořenům Nového světa prosyceným indiánskou krví
Navraťte se chvíle
ve kterých jsi opilá lezla do korun stromů
přemýšlet o svém životě
Navrťte se všechny ty hloupé a dětinské činy
kterými jsi mě k sobě připoutala
Navrať se má touho po tobě
i se tvým sepraným spodním prádlem
a nesnesitelnou povahou
Navrať se touho
jenž si dávala věcem alespoň nějaký řád

Navrať se...

Buď tak milostivá a navrať se
Autor Lukáš Rymeš, 13.09.2010
Přečteno 561x
Tipy 29
Poslední tipující: Elisha, Azure angel, Jiparo, Judita, Markéta G., Sladkalu, James Libustka, WhiteSkull, Divoženka1, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Návraty nemuí být vždy to nejlepší, je třeba se dívat dopředu a minulost brát, jako toho nejlepšího učitele...

07.11.2010 10:56:00 | Sladkalu

mě to připomíná jedno... blázinec...

nacpal si tam snad vše a všechno.. možná nechtěně si ukořistil své básni duši, možná si toho ani nikdo v té záplavě malovánek se slovíčky a jejich představami nevšiml, ale přeci někdo ano

nepotěšil si mě, ani já tě nepotěším :)

01.10.2010 01:50:00 | blue

Připomíná mi to V. Hrabě :)

26.09.2010 19:43:00 | černý motýl tmy

takové zoufalství snad netřeba..

14.09.2010 09:01:00 | dream in emptiness

třeba přijde :)

13.09.2010 20:47:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí