Je to past ...

Je to past ...

Anotace: ***- ... na tebe ...

.

.... nastražená pastička
klapla klávesou

jsi v ní
až po krk
spolu s myší živou až běda

a nezralé maliny s prašivkami stáří
v záchodové míse času
k hostině zvou
sukně vykasané ...

v postní čas
zhulákaného

masopustu ...

*

.

********************

Comment na serveru Literra - just now ...

*

.
Autor HarryHH, 14.09.2010
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: Hesiona-Essylt, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí