Ve vzpomínkách mě dotýkáš se

Ve vzpomínkách mě dotýkáš se

Anotace: ...

Jen smutně koukám
jak se mi vzdaluješ
a proti tvým krokům
...jsem bezmocná
Dál a dál
do srdce stopy mi maluješ
a další noc
...bude bezesná
Tolik mi scházíš
a nejhorší jsou ty večery
Tolik mi schází
i ty chvíle co jsme jen mlčeli
Nic už nebude jak bylo
žádná chvíle už nevrátí se
a z očí náhle slz se rozlilo
jen ve vzpomínkách mě dotýkáš se
Autor Krpi Nika, 14.09.2010
Přečteno 308x
Tipy 7
Poslední tipující: Myrja, Mbonita, labuť, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cosi jsi mi připomněla, díky...

14.09.2010 20:43:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí