pět

pět

Anotace: .-.

Bez konce bez začátku,
vítr vane odér popelnic.
Bez místa bez času.
Křičím tiše z plných plic.

Mimo i vně.

Bez nemoci bez zdraví,
živím nepotřebné potřeby.
Bez zraku bezzubí.
Jsem katem vlastní popravy.

Mimo i vně.

Bez pochluby bez studu,
ležím vstoje páteř zkřivenou.
Bez pochyby bez důvodu.
Miluji dýku v srdci vraženou.

-Mimo i vně!
(život plyne zkurveně - mimo i uvnitř mě..)
Autor Peaceter, 14.09.2010
Přečteno 239x
Tipy 1
Poslední tipující: dream in emptiness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí